Skip to main content

Urine Buster

Overig

Ecopets Urine Buster is de meest krachtige urinegeur en -vlekverwijderaar in zijn soort en behoort tot de nieuwste generatie schoonmaakmiddelen. Standaard schoonmaakmiddelen maken slechts oppervlakkig schoon en maskeren tijdelijk de vieze geur. Urine Buster daarentegen is een milieu- en diervriendelijk reinigingsmiddel dat met behulp van “vriendelijke bacteriën” permanent onaangename geuren- en vlekken van niet alleen urine, maar ook braaksel en ontlasting afbreekt. Het reinigt op een biologische manier en bevat zodoende een minimum aan chemische stoffen waardoor het niet schadelijk is voor je huisdier en omgeving.

Heeft jouw verkooppunt dit artikel nog niet?
Vraag hen dit te bestellen bij Van Eeuwen.
Wij staan voor jullie klaar!

Informatie

  • Ecopets Urine Buster bevat een zeer hoog aantal bacteriën. Er zitten namelijk 7 miljoen bacteriën per ml in het product voor een snel en goed resultaat. Het is een uitgekiende mix van veilige en vriendelijke bacteriën die enzymen aanmaken die eiwitten, koolhydraten, vetten en ook de ongewenste geurtjes effectief afbreken. Door het toevoegen van deze biologische componenten kan het aandeel oppervlakte actieve stoffen behoorlijk worden teruggebracht wat goed is voor het dier en het milieu. Het product heeft een nieuwe, unieke en zeer aangename Lavendelgeur gekregen die zowel door mens als dier erg gewaardeerd wordt. Lavendel staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen en zal stressgerelateerd plassen helpen te voorkomen.
  • Minder dan 5% niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, Minder dan 5% parfums, Methylchloroisothiazolinone en Methylisothiazolinone.

Gebruik

Nieuwe vlekken

Urine met een doekje opvegen, braaksel en ontlasting wegnemen. Bevuilde plek goed insprayen met Urine Buster. Laat minimaal 10 minuten intrekken totdat de opgespoten vloeistof is opgedroogd. Daarna de plek opwrijven met een schone, vochtige doek.

Oude en/of hardnekkige vlekken

Herhaal de behandeling en dek de plek af met plastic, zodat de urinegeur en -vlekverwijderaar minder snel verdampt. Laat ca. 45 minuten intrekken totdat deze is opgedroogd. Wrijf daarna nogmaals de plek op met een schone, vochtige doek.


Gerelateerde producten