Skip to main content

Analzan

Spijsvertering

Een hond die met zijn billen over de grond sleetje rijdt of bijt/krabt rondom de anus, heeft waarschijnlijk last van verstopte anaalklieren.

Zorg voor een betere darmwerking met Van Eeuwen Klieren. De ontlasting kan op de juiste manier het lichaam verlaten waardoor een verstopping geen kans krijgt. 

Van Eeuwen Analzan

  • Helpt bij de natuurlijk lediging van anaalklieren
  • Ondersteunt een goede darmwerking

Heeft jouw verkooppunt dit artikel nog niet?
Vraag hen dit te bestellen bij Van Eeuwen.
Wij staan voor jullie klaar!

Informatie

  • Een te zachte ontlasting zorgt voor te weinig druk op de anaalklieren. Hierdoor worden ze niet voldoende geleegd en kunnen de anaalklieren overvuld of verstopt raken.

Eeuwenoude natuurkracht

Van Eeuwen Klieren wordt gebruikt om de afweer tegen warmte-processen in klieren te versterken.

Karmozijnbes (Phytolacca americana)

Werkt daarbij specifiek op ontstekingshaartjes in klieren, die de klier doen verharden.

Kiezelzuur (Silicea)

Heeft een regulerend effect op warmte-processen.

Rode zonnehoed (Echinacea purpurea)

Ondersteunt de algehele weerstand van het dier.
  • Andere werkzame plantextracten zijn afkomstig van Smalle weegbree (Plantago lanceolata), Brandnetel (Urtica Urens) en Grote klis (Arctium lappa).
  • Bij verstopte anaalklieren gebruik Van Eeuwen Analzan altijd met Van Eeuwen Vitaal Extra Probiotica of Van Eeuwen Darmozan. De darmflora wordt zo optimaal ondersteund.

Gebruik

Gebruik 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat. 

Hond

10 - 20 druppels

Kat

10 druppels

Overige kleine huisdieren

4 - 10 druppels
  • Aanvullend diervoeder voor de hond. Toedienen direct in de bek of door het voer/water. Bij voorkeur 15 minuten voor het eten.
  • Het kan gebeuren dat klachten kortstondig verergeren. Dat is niet erg! Het lichaam wordt aangezet tot actie. Op deze manier wordt een gezonder lichaam gevormd. Voor de lange termijn. De eigen kracht van het dier mag zich laten zien!
  • Indien gewenst kan de eerste dagen de dosering gehalveerd worden. Kijk goed naar de behoefte van jouw dier. 
  • Natuurlijke middelen van Van Eeuwen bezitten veel potentie. Ze vragen commitment en geduld van de dierbezitter. Heeft jouw dier maanden of zelfs jaren klachten? Gun jij jouw dier verlichting van dit ongemak? Weet dat het een poosje kan duren voordat het gewenste resultaat merkbaar is. Omdat het lichaam zélf aan het werk gaat zal jouw maatje uiteindelijk sterker worden.