Skip to main content

Gewrichten/HD

Bewegen

Jouw dier kan last hebben van kreupelheid. Het heeft moeite met op de bank klimmen of opstaan en wil minder vaak wandelen. Dit kan komen door ouderdom, een lichamelijk letsel (o.a. botbreuk), een erfelijke belasting of overgewicht.

Van Eeuwen Gewrichten/HD

  • Helpt gewrichten soepel houden
  • Goed voor de aanmaak van kraakbeen
  • Biedt een oplossing voor meer bewegingsgemak

Heeft jouw verkooppunt dit artikel nog niet?
Vraag hen dit te bestellen bij Van Eeuwen.
Wij staan voor jullie klaar!

Informatie

  • Gebruik Van Eeuwen Gewrichten/HD om de bloedcirculatie, voeding en verzorging van het bewegingsstelsel van binnenuit te ondersteunen. Plantextracten van o.a. duivelsklauw, smeerwortel en brandnetel helpen de gewrichten soepel te houden en zorgen daarmee voor meer bewegingsplezier.

Eeuwenoude natuurkracht

Smeerwortel (Symhpytum officinale)

Stimuleert een betere doorbloeding rond de gewrichten. Afvalstoffen hopen minder snel op waardoor een besmetting met ziekteverwekkers minder kans krijgen en gevoeligheden worden verminderd.

Brandnetel (Urtica urens)

Is in staat vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Hierdoor zal het lichaam gereinigd worden en helpt daardoor gewrichten soepel te houden.
  • Overige werkzame plantextracten zijn Maretak (Viscum album), Valkruid (Arnica montana) en het mineraal Calcium carbonicum.
  • Bij voorkeur altijd te gebruiken i.c.m. Van Eeuwen Duivelsklauw voor een optimaal resultaat. 

Gebruik

Gebruik 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Hond

10 - 20 druppels

Kat

10 druppels

Overige kleine huisdieren

4 – 10 druppels
  • Aanvullend diervoeder voor hond en kat. Toedienen direct in de bek of door het voer/water. Bij voorkeur 15 minuten voor het eten.
  • Het kan gebeuren dat klachten kortstondig verergeren. Dat is niet erg! Het lichaam wordt aangezet tot actie. Op deze manier wordt een gezonder lichaam gevormd. Voor de lange termijn. De eigen kracht van het dier mag zich laten zien!
  • Indien gewenst kan de eerste dagen de dosering gehalveerd worden. Kijk goed naar de behoefte van jouw dier. 
  • Natuurlijke middelen van Van Eeuwen bezitten veel potentie. Ze vragen commitment en geduld van de dierbezitter. Heeft jouw dier maanden of zelfs jaren klachten? Gun jij jouw dier verlichting van dit ongemak? Weet dat het een poosje kan duren voordat het gewenste resultaat merkbaar is. Omdat het lichaam zélf aan het werk gaat zal jouw maatje uiteindelijk sterker worden.