Skip to main content

Urizan

Urinewegen

Elk lichaam produceert voortdurend afvalstoffen als onderdeel van een goed functioneren van het lijf. Gelukkig kan het lichaam deze stoffen middels een aantal organen zelf verwerken. Voor een deel verlaten afvalstoffen het lichaam via de nieren en de blaas. Een optimale werking van deze organen is daarom belangrijk. Werken de nieren en de blaas niet goed, dan zullen afvalstoffen zich ophopen; Gevoeligheden aan het bewegingsstelsel, huid & vacht, en blaas & nier worden zichtbaar.

Van Eeuwen Urizan

  • Is goed voor de nierfunctie en urinewegen
  • Goed voor de blaasfunctie
  • Stopt en vermindert vorming van blaasgruis

Heeft jouw verkooppunt dit artikel nog niet?
Vraag hen dit te bestellen bij Van Eeuwen.
Wij staan voor jullie klaar!

Informatie

  • Blaas en nieren worden aangestuurd door spier- en zenuwweefsel. Het goed in conditie houden van deze weefsels is van groot belang voor het functioneren van de urinewegen. Een aantal geselecteerde planten voor Van Eeuwen Urizan zijn

Guldenroede (Solidago Virgaurea)

Is een van dé planten voor de nieren. Door verschillende werkzame stoffen werkt het breed op de urinewegen; de urineproductie kan 2 tot 4 maal verhogen zonder schadelijk te zijn voor de nieren.

Heermoes (Equisetum arvense)

Bevordert de aanmaak en het herstel van de weefsels. Door het hoge gehalte aan mineralen een perfect middel bij tekorten. Heermoes biedt een natuurlijke ondersteuning van allerlei urineweg-gerelateerde gevoeligheden.

Smalle weegbree (Plantago lanceolata)

De binnenkant van de urinewegen zijn bedekt met een laagje slijmvlies. Ziekteverwekkers kunnen binnendringen en de urinewegen besmetten. Smalle weegbree heeft een beschermende werking op de slijmvliezen.
  • Overige werkzame plantextracten zijn Paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) en Peterselie (Petroselinum crispum).

Gebruik

Gebruik 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat. 

Hond

10 - 20 druppels

Kat

10 druppels

Overige kleine huisdieren

4 - 10 druppels
  • Aanvullend diervoeder voor honden en katten. Het kan rechtstreeks in de bek of door het voer/water gegeven worden.
  • Het kan gebeuren dat klachten kortstondig verergeren. Dat is niet erg! Het lichaam wordt aangezet tot actie. Op deze manier wordt een gezonder lichaam gevormd. Voor de lange termijn. De eigen kracht van het dier mag zich laten zien!
  • Indien gewenst kan de eerste dagen de dosering gehalveerd worden. Kijk goed naar de behoefte van jouw dier. 
  • Natuurlijke middelen van Van Eeuwen bezitten veel potentie. Ze vragen commitment en geduld van de dierbezitter. Heeft jouw dier maanden of zelfs jaren klachten? Gun jij jouw dier verlichting van dit ongemak? Weet dat het een poosje kan duren voordat het gewenste resultaat merkbaar is. Omdat het lichaam zélf aan het werk gaat zal jouw maatje uiteindelijk sterker worden.