Skip to main content

SeizoenSupport

Vacht & Huid

Omgevingsfactoren zoals pollen in de lucht, huisstofmijt of vlooien kunnen een allergische reactie geven. Krabben, bijten en het likken aan kop, poten, oksels en liezen zijn vervelende gevolgen.  Kale plekken, een rode en kapotte huid, korstjes en verdikking van de huid zijn enkele symptomen van een allergische reactie.

Van Eeuwen SeizoenSupport

  • Reguleert de overgevoeligheid op prikkels van buitenaf
  • Het verhoogt de algehele weerstand
  • Voor een schoon lichaam door het inwendig afvoeren van afvalstoffen

Heeft jouw verkooppunt dit artikel nog niet?
Vraag hen dit te bestellen bij Van Eeuwen.
Wij staan voor jullie klaar!

Informatie

  • Door het gebruik van plantextracten van o.a. goudsbloem (Calendula off.), weegbree (Plantago lanceolata) en grote klis (Arctium lappa), zal de huid van binnenuit gezuiverd worden. De ingrediënten zijn goed voor de nierfunctie en urinewegen waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook dragen de plantstoffen bij aan een betere algehele weerstand.

Eeuwenoude natuurkracht

Honingbij (Apis Melifica)

Heeft een desensibiliserende werking. Dat wil zeggen dat een dier ongevoelig gemaakt wordt voor de stof waar het niet goed tegen kan.  

Grote klis (Arctium lappa)

Ondersteunt de reinigende werking van de lever. De drainerende werking zorgt voor de reiniging van talgklieren en zuivering van de huid. De wortel van deze plant herstelt de darmflora door een juiste voedingsbodem voor goede darmbacteriën. 

Goudsbloem (Calendula officinalis)

Is door zijn flavonoïden goed voor de doorbloeding en ondersteunt de lymfedoorstroming. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter verwijderd worden en worden klachten verlicht.

Driekleurig viooltje (Viola tricolor)

Ondersteunt de nierfunctie. Dit is belangrijk omdat andere plantstoffen zorgen voor het vrijkomen van afvalstoffen in het lijf. Deze kunnen nu veilig afgevoerd worden en gaan niet vastzitten in het lichaam. Het driekleurig viooltje is een verzachtende plant voor de gevoelige huid.
  • Overige werkzame plantextracten zijn Oregano (Origanum vulgare) en Smalle weegbree (Plantago lanceolata).

Gebruik

Gebruik 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat. 

Hond

10 - 20 druppels

Kat

10 druppels

Overige kleine huisdieren

4 - 10 druppels
  • Aanvullend diervoeder voor hond en kat. Toedienen direct in de bek of door het voer/water. Bij voorkeur 15 minuten voor het eten.
  • Het kan gebeuren dat klachten kortstondig verergeren. Dat is niet erg! Het lichaam wordt aangezet tot actie. Op deze manier wordt een gezonder lichaam gevormd. Voor de lange termijn. De eigen kracht van het dier mag zich laten zien!
  • Indien gewenst kan de eerste dagen de dosering gehalveerd worden. Kijk goed naar de behoefte van jouw dier. 
  • Natuurlijke middelen van Van Eeuwen bezitten veel potentie. Ze vragen commitment en geduld van de dierbezitter. Heeft jouw dier maanden of zelfs jaren klachten? Gun jij jouw dier verlichting van dit ongemak? Weet dat het een poosje kan duren voordat het gewenste resultaat merkbaar is. Omdat het lichaam zélf aan het werk gaat zal jouw maatje uiteindelijk sterker worden.