Skip to main content

OogSupport

Luchtwegen, Oor & Oog

Graaft jouw huisdier graag kuilen of loopt hij graag door hoog gras? Zand en plantendelen kunnen in het oog komen. Het traanvocht voer dit normaal gesproken af. Lukt dit niet dan ontstaat er een vervelende gevoeligheid. In sommige gevallen ontstaat er blijvende schade aan het oog. 

Verkleuring van het oog, knijpen met het oog en uitvloeiing zijn verschijnselen van gevoelige ogen. 

Heeft jouw verkooppunt dit artikel nog niet?
Vraag hen dit te bestellen bij Van Eeuwen.
Wij staan voor jullie klaar!

Informatie

  • Door het gebruik van plantextracten van o.a. stijve ogentroost (Euphrasia officinalis ), wijnruit (Ruta graveolens) en rode zonnehoed (Echinacea purpurea), zal het oog van binnenuit versterkt worden door van Eeuwen OogSupport. De ingrediënten hebben de eigenschap om de gezondheid van het oogslijm-en hoornvlies te bevorderen. Ook dragen de plantstoffen bij aan een betere algehele weerstand.

Eeuwenoude natuurkracht

Ogentroost (Euphrasia officinalis)

Versterkt het oogbindvlies waardoor de algehele gezondheid van het oog verbetert. Omdat de kleine spiertjes in de ogen beter doorbloedt worden, kan wijnruit (Ruta graveolens) gebruikt worden bij gevoelige ogen. 

Rode zonnehoed (Echinacea purpurea)

Zal de algehele weerstand een oppepper geven waardoor o.a. de conditie van het oog ondersteund wordt.
  • Andere natuurlijke ingrediënten zijn valkruid (Arnica montana), guldenroede (Solidago virgaurea) en duivelsklauw (Harpagophytum procumbens).

Gebruik

Gebruik 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat. 

Hond

10 - 20 druppels

Kat

10 druppels

Overige kleine huisdieren

4 - 10 druppels
  • Aanvullend diervoeder voor de hond. Toedienen direct in de bek of door het voer/water. Bij voorkeur 15 minuten voor het eten.