Skip to main content

Hotspot (nat-rood)

Vacht & Huid

Een hotspot komt regelmatig voor bij honden. Jouw hond is onrustig en krabt meer. In korte tijd ontstaat een rode, vochtige, kriebelende plek, een hotspot. Meestal vind je deze op het achterste deel van de rug, de achterpoten en bij de oren. Ook op andere plekken kunnen hotspots ontstaan.

Hoe eerder een hotspot behandeld wordt hoe sneller deze verdwijnt.

Van Eeuwen Hotspot (nat-rood) ondersteunt bij hotspots

  • Verbetert de algehele huidweerstand van binnenuit. Op deze manier bestrijd je niet alleen het symptoom maar pak je meteen de oorzaak aan!
  • Ondersteunt de reiniging van de huid waardoor huid en vacht weer stralen

Heeft jouw verkooppunt dit artikel nog niet?
Vraag hen dit te bestellen bij Van Eeuwen.
Wij staan voor jullie klaar!

Informatie

  • Omdat de huid het grootste uitscheidingsorgaan is, ontstaan juist daar vaak ongemakken. Om van binnenuit de huidweerstand te verbeteren kiest Van Eeuwen voor een aantal geselecteerde plantextracten. Deze planten bevatten werkzame stoffen die een reinigende werking hebben en ze zijn goed voor de darmwerking. Een disbalans in de darmen veroorzaakt vaak een gevoelige huid.

Eeuwenoude natuurkracht

Grote klis (Arctium lappa)

Is goed voor de lever. De drainerende werking zorgt voor de reiniging van talgklieren en zuivering van de huid. De wortel van deze plant zorgt voor een juiste voedingsbodem voor goede darmbacteriën. 

Goudsbloem (Calendula officinalis)

Is door zijn flavonoïden goed voor de bloedcirculatie en ondersteunt de lymfedoorstroming. Hierdoor kunnen afvalstoffen afgevoerd worden en wordt het herstellend vermogen van de huid ondersteund.

Driekleurig viooltje (Viola tricolor)

Ondersteunt mede de nierfunctie. Dit is belangrijk omdat andere plantstoffen zorgen voor het vrijkomen van afvalstoffen in het lijf. Deze kunnen veilig afgevoerd worden door een goede werking van de nieren. Het Driekleurig viooltje is een verzachtende plant voor de gevoelige huid.
  • Overige werkzame plantextracten zijn afkomstig van Zomereik (Quercus robur) en Calcium carbonicum.

Gebruik

Gebruik 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat. 

Hond

10 - 20 druppels 

Kat

10 druppels

Overige kleine huisdieren

4 – 10 druppels
  • Aanvullend diervoeder voor hond en kat. Toedienen direct in de bek of door het voer/water. Bij voorkeur 15 minuten voor het eten.
  • Het kan gebeuren dat klachten kortstondig verergeren. Dat is niet erg! Het lichaam wordt aangezet tot actie. Op deze manier wordt een gezonder lichaam gevormd. Voor de lange termijn. De eigen kracht van het dier mag zich laten zien!
  • Indien gewenst kan de eerste dagen de dosering gehalveerd worden. Kijk goed naar de behoefte van jouw dier. 
  • Natuurlijke middelen van Van Eeuwen bezitten veel potentie. Ze vragen commitment en geduld van de dierbezitter. Heeft jouw dier maanden of zelfs jaren klachten? Gun jij jouw dier verlichting van dit ongemak? Weet dat het een poosje kan duren voordat het gewenste resultaat merkbaar is. Omdat het lichaam zélf aan het werk gaat zal jouw maatje uiteindelijk sterker worden.