Skip to main content

FAQ - Veelgestelde vragen

februari 2023

 • Waaruit bestaan de natuurlijke producten van Van Eeuwen?

  Eeuwenoude kennis leert ons dat de natuur ons vele gezondheidsvoordelen biedt. Planten, bomen en kruiden bevatten ontzettend veel goede stofjes die ieder hun eigen helende werking hebben.

  Van Eeuwen ontwikkelt, produceert en verkoopt dan ook natuurlijke middelen die gebruik maken van deze eeuwenoude kracht. Ze bestaan uit een mengsel van plantextracten en mineralen. Ze zijn gericht op de ondersteuning van een klacht. De zorgvuldig gekozen combinatie van ingrediënten activeert de zelfgenezingskracht van het dier, waardoor het lichaam kan terugkeren naar zijn oorspronkelijk evenwicht.

  Van Eeuwen biedt natuurlijke producten in de vorm van een druppel, poeder, zalf en gel.

 • Zijn de natuurlijke middelen van Van Eeuwen ook geschikt voor mensen?

  Ja, alle producten van Van Eeuwen zijn ook geschikt voor mensen.

 • Zijn de producten van Van Eeuwen geschikt voor alle huisdieren?

  De producten van Van Eeuwen zijn geschikt voor alle huisdieren. Honden, katten, knaagdieren, vogels en reptielen kunnen gebruik maken van de natuurlijke producten van Van Eeuwen. Ook paarden en pony's ervaren al meer dan 20 jaar de voordelen van onze natuurlijke middelen.

 • Wat is de beste manier om de producten toe te dienen?

  Het toedienen van de producten van Van Eeuwen doe je het liefst 15 minuten voor het eten, 2 keer per dag. Geef het dan rechtstreeks in de bek (op een lepeltje of doseerspuitje). Op deze manier wordt het goed opgenomen door het schone mondslijmvlies.

  Mocht dit in de praktijk lastig zijn, geeft het dan 2 keer per dag over het voer of door het drinkwater.

  Op het etiket van het product vind je de juiste dosering voor jouw dier.

 • Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

  In een acute situatie kan er na 15 minuten al resultaat zijn. In de meeste gevallen zal na 2 á 3 weken een reactie zichtbaar zijn. Ga bij verbetering nog enkele dagen tot weken door met toediening van het product; een kuur duurt 4 weken. In sommige gevallen wil je langer doorgaan met het toedienen van het product: een klacht met een lange voorgeschiedenis heeft z'n tijd nodig om behandeld te worden.