Skip to main content

Vacht & Huid (Droog-schilfers)

Vacht & Huid

Bij sommige dieren zie je een droge huid. Schilfers, droge korstjes, kale plekken en een doffe vacht. Van Eeuwen Vacht&Huid biedt een oplossing van binnenuit. 

Van Eeuwen Vacht & Huid (Droog-schilfers)

 • Ondersteunt een goede doorbloeding van de huid
 • Draagt bij tot huidherstel van binnenuit

Vaak is er een tekort aan voedingsstoffen. Vul de voeding aan met essentiële vetzuren met Van Eeuwen Body Boost; Zalmolie en lijnzaadolie zijn een goede bron van essentiële vetzuren die zorgen voor een mooie vacht en huid.

Heeft jouw verkooppunt dit artikel nog niet?
Vraag hen dit te bestellen bij Van Eeuwen.
Wij staan voor jullie klaar!

Informatie

 • Als er in het lichaam iets niet helemaal lekker gaat, zie je dat vaak aan de huid. Dat komt omdat de huid het grootste uitscheidingsorgaan is. Ook de darmen en de urinewegen zijn belangrijke organen om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen. 
 • Als er huid-en/of vachtklachten zijn, ga je ook van binnenuit aan de slag voor een optimaal resultaat. 
 • Om van binnenuit de huidweerstand te verbeteren kiest Van Eeuwen voor een aantal geselecteerde plantextracten. Deze planten bevatten werkzame stoffen die een reinigend effect hebben en de functie van verschillende organen ondersteunen. 

Eeuwenoude natuurkracht

Grote klis (Arctium lappa)

Ondersteunt de lever. De drainerende werking zorgt voor de reiniging van talgklieren en zuivering van de huid. De wortel van deze plant is goed voor de darmen door het samenstellen van een juiste voedingsbodem voor goede darmbacteriën. 

Goudsbloem (Calendula officinalis)

Is door zijn flavonoïden goed voor de bloedcirculatie en ondersteunt de lymfedoorstroming. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter verwijderd worden en wordt het herstellend vermogen van de huid ondersteund. 

Driekleurig viooltje (Viola tricolor)

Ondersteunt mede de nierfunctie. Dit is belangrijk omdat andere plantstoffen zorgen voor het vrijkomen van afvalstoffen in het lijf. Deze kunnen veilig afgevoerd worden door een goede werking van de nieren. Het Driekleurig viooltje is een verzachtende plant voor de gevoelige huid.
 • Andere werkzame plantextracten zijn afkomstig van Moerasrozemarijn (Ledum palustre) Calcium carbonicum en Rhus toxicodendron.
 • Gebruik Van Eeuwen Vacht&Huid altijd in combinatie met Van Eeuwen BodyBoost. Door zalmolie en lijnzaadolie zorgt het voor een gezonde vacht en huid en vult het tekorten aan indien nodig. 

Gebruik

Gebruik 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Hond

10 - 20 druppels

Kat

10 druppels

Overige kleine huisdieren

4 - 10 druppels
 • Aanvullend diervoeder voor hond en kat. Toedienen direct in de bek of door het voer/water. Bij voorkeur 15 minuten voor het eten.
 • Het kan gebeuren dat klachten kortstondig verergeren. Dat is niet erg! Het lichaam wordt aangezet tot actie. Op deze manier wordt een gezonder lichaam gevormd. Voor de lange termijn. De eigen kracht van het dier mag zich laten zien!
 • Indien gewenst kan de eerste dagen de dosering gehalveerd worden. Kijk goed naar de behoefte van jouw dier. 
 • Natuurlijke middelen van Van Eeuwen bezitten veel potentie. Ze vragen commitment en geduld van de dierbezitter. Heeft jouw dier maanden of zelfs jaren klachten? Gun jij jouw dier verlichting van dit ongemak? Weet dat het een poosje kan duren voordat het gewenste resultaat merkbaar is. Omdat het lichaam zélf aan het werk gaat zal jouw maatje uiteindelijk sterker worden.